VEREDICTE i LLIURAMENT dels 2ns Premis NATÀLIA SALLÉS

NOVEMBRE 2021

PER FI! Ja tenim data confirmada: dissabte 20 de novembre a les 6 de la tarda a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central de Terrassa, un espai fantàstic. Després de viure massa temps en stand by, tenim ganes de celebrar la festa que culmina un any d’intensa i rigorosa activitat literària, coordinada des de l’escola EL CIM, de Terrassa. Volem compartir-ho amb vosaltres, perquè, cada u des del vostre lloc, ho heu fet possible.
Una sèrie de sentides actuacions precediran els dos actes estel·lars: 

  • Presentació del llibre FAMÍLIES COM CAL, ALTRES CONTES i DUES PECES DE TEATRE, que recull els treballs seleccionats pel jurat del 1rs Premis Natàlia Sallés, i d’altres elaborats al taller Natàlia Sallés, dignament editats per ONADA EDICIONS, editorial compromesa amb la literatura que ha abraçat el projecte de manera entusiasta.
  • Lliurament dels 2ns Premis de Conte i Il·lustració NATÀLIA SALLÉS, obsequi del nostre patrocinador HP,  que ja va participar a l’edició anterior, com l’AJUNTAMENT DE TERRASSA, que ofereix la seva col·laboració des de la Regidoria de Cultura. Comptarem amb l’assistència dels autors i il·lustradors dels relats publicats, dels guanyadors i seleccionats de la nova edició dels premis, dels nostres patrocinadors, HP, Onada Edicions i Ajuntament de Terrassa; raó per la qual convidem a l’acte tota la ciutadania.
    Serà un plaer retrobar-nos i parlar distesament de la passió que compartim. Us esperem a aquesta gran festa de la literatura!
    Una abraçada, 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s